Мястото за колела и части втора ръка

stefa4et0 март 3, 2020

Мястото за колела и части втора ръка

Добре дошли в първият български сайт, изцяло посветен на обявите за части и колела, направен от любители за любители на спорта. Без значение кой стил ви е любим, DH, Dirt Jump, Enduro, BMX ….. тук е мястото в което ще намерите всичко нужно, за да сглобите мечтания bike и да разцепвате пътеките!

Знаем каква мъка е, когато искаме да намерим някоя част, да търсим из всичките фейсбук групи и форуми.Също така да трябва да пускаме една и съща обява на всичките изброени места.Нашата цел е да улесним максимално българските карачи, като създадем място, на което могат лесно да продават и да търсят колела и части.

В Bike-Trade също така ще публикуваме всякакви новини и интересни статии за колоезденето обхващащи всички стилове, за да има по нещо за всеки. В бъдеще се надяваме да интервюираме и някой от по-известните български карачи от всички дисциплини, както и да публикуваме техни видеа/кадри.

Казано накратко, искаме да направим всичко възможно, за да подпомогнем развитието на колоезденето в България и да улесним максимално всички, които го практикуват. За да осъществим това, моля,споделяйте и харесвайте сайта в социалните мрежи и публикувайте обявите си!

 

Bike-Trade.net

Trade.Build.Shred

Ключови думи :